Langkau ke kandungan utama

Atiqah Rahman benar-benar mahu melihat penulis dalam diri saudaraAssalamualaikum wbtKepada yang membaca maklumat ini, saya mendoakan semua dalam keadaan gembira, dihujani kejutan kebaikan dari segenap sudut dan ceria di tempat bertugas dan bersama keluarga. Amin ya Allah.

Tuan dan Cik Puan yang dimuliakan Allah

Izinkan saya memperkenalkan diri, saya Atiqah Rahman dari kursuspenulisan.com.

Mulai 15 Mei 2013 saya akan menguruskan keperluan bakal peserta bengkel penulisan pada sesi akan datang.

Tugas saya adalah memastikan saya membantu Tuan dan Cik Puan ke arah sukses dalam dunia penulisan. Maklumat demi maklumat akan diberikan dari masa ke semasa. a

Pada hari ini saya akan memberikan beberapa maklumat berdasarkan respon yang diberikan melalui emel.

(1) "Bilakah kursus yang akan datang? Lama kami menunggu dan tidak sabar mahu hadir."

Setiap kursus mempunyai tarikh yang berbeza. Disebabkan kursuspenulisan.com mengendalikan kursus hujung minggu sahaja.

Maka tarikh yang diberikan kami adalah tarikh yang sangat penting bagi peserta bertindak dan hadir.

Apabila trainer memberikan tarikh kursus, pihak kami akan segera memberi emel dan tarikhnya kepada Tuan dan Cik Puan. Kiriman emel dan sms akan diterima bakal peserta.

(2) "Jika begitu, ada sebarang bengkel terdekat? Saya benar-benar tidak sabar."

Kerana ada yang bertanya soalan ini maka kami ingin maklumkan bengkel terbaru kami adalah pada tarikh berikut

Bengkel Penulisan Rencana Akhbar dan Majalah
Pada hari Sabtu, 15 Jun 2013
Mendaftar di sini http://kursuspenulisan.com pada hari ini. Pada yang sudah mendaftar, bersedia ya!

Bengkel ini telah melahirkan ramai penulis-penulis di majalah dan akhbar sejak tahun 2009. Maklumat berkenaan bengkel ini akan dimaklumkan pada emel seterusnya.

Baik, sehingga kini informasi terkini ingin saya maklumkan. Emel seterusnya akan dikirim. Bersedia ya dan jangan terkejut, "Siapa Atiqah Rahman?"

Sebarang persoalan dapat mengemel terus infokursuspenulisan@gmail.com. Insya Allah.

Saya mendoakan semua yang terbaik.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Dunia Lelaki: Lelaki lanjut usia bertambah gatal

Dunia Lelaki: Lelaki lanjut usia bertambah gatal Oleh Yusmairan Mat Yusoff Petikan Berita Harian MENJANGKAU usia 40 tahun membawa persepsi berbeza antara lelaki dan wanita. Bagi lelaki, menginjak usia berkenaan bagaikan baru saja memasuki permulaan hidup sebenar, semangat baru dan semakin matang. Wanita pula dikaitkan dengan perkara negatif dan musim saham mula menurun. Jika dilihat dari segi kematangan, perempuan lebih cepat matang berbanding lelaki. Ada gadis mula haid seawal sembilan tahun tetapi lelaki sesetengahnya sudah memasuki usia 17 tahun tetapi belum lagi mencapai tahap berkenaan. Bagi yang mempunyai anak lelaki dan perempuan mereka boleh melihat perkara yang sama. Baru berusia 11 tahun anak perempuan sudah pandai mengemas tempat tidur, mencuci pinggan mangkuk, membersihkan kawasan rumah tetapi lelaki tingkatan tiga pun masih ada yang tidak tahu membuatnya. Semua urusan khususnya pengurusan diri diserahkan sepenuhnya kepada ibu. Oleh sebab beberapa faktor itulah, kehidupan s

Benarkah hantu mengekori penulis berbanding pembaca?

Membuang 'hantu' yang membuat kita tidak menulis buku dan tidak berusaha membawa proposal kepada penerbit. Lakukan formula ABCDE penulis ini terlebih dahulu. Gantikan ayat yang berada dalam fikiran. Tik-tok kita menghampiri Konvensyen Mini Penulisan pada 20 Julai 2013. Mahu tahu siapa penulis akan turun padang? Mohon klik di sini
Zamri Mohamad adalah penulis 20 buah buku , jurulatih penulis bebas  di kursuspenulisan.com , perunding di Akademi Penulis dan jurulatih pemasaran perniagaan kecil di internet di kursusperniagaan.com dalam bidang penulisan iklan di internet. Sertai seminar, miliki buku dan ketahui lebih lanjut penulis buku di Malaysia di laman web rasmi .