Selasa, Februari 15, 2011

Kebaikan masih hidup jika kita percaya

Entri ini ditulis dan disiarkan di blog, Facebook dan dikirim kepada setiap emel yang pernah berurusan dengan saya. Kerana setiap seorang yang emelnya di inbox saya adalah saudara saya.

Nota: Jika kita percaya entri ini dapat mengubah hidup orang lain, klik butang share atau forwardkan kepada rakan yang kita rasakan dapat memanfaatkan.

------




Cerita tadi. Maha suci Allah, kebaikan kecil yang dilakukan oleh rakan saya kepada seorang saudara Muslim ketika waktu sukarnya dibalas dalam keadaan tidak disangka-sangka. Rakan saya berkata selepas beberapa tempoh, rakan beliau menghadiahkan netbook baru yang mempunyai kapasiti penggunaan selama lapan jam dengan bateri. Sedangkan bantuan yang diberi beberapa ringgit, dibalas begini.



-----



Zamri Mohamad merupakan penulis yang sedang mencapai penerbitan 21 buah buku pada tahun 2011. Dengan sasaran mengubah masyarakat secara total secara mesra syariah. 

Beliau melatih para penulis di bawah label beliau. Selain itu menggerakan penghasilan peniaga tradisional yang berniaga di blog melalui formula Mulakan dengan Apa di Tangan. Juga membantu dalam aspek penulisan iklan jualan.

0 Respons:

 

Catatan Trainer Kursus Penulisan Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates