Ahad, Februari 27, 2011

Apabila T-shirt bercakap, si bisu pun bisa berdakwah

Pesanan sosial

Entri ini ditulis dan disiarkan di blog, Facebook dan dikirim kepada setiap emel yang pernah berurusan dengan saya. Kerana setiap seorang yang emelnya di inbox saya adalah saudara saya.

Nota: Jika kita percaya entri ini dapat mengubah hidup orang lain, klik butang share atau forwardkan kepada rakan yang kita rasakan dapat memanfaatkan.

------Pesanan kini dibuka secara rasmi di seluruh negara.


Antara desain pilihan untuk kita.

Kini dibuka untuk tempahan. Kempen I Love Solat. Mengandungi dua desain. Dua warna, hitam dan putih. Sesiapa berminat mendapatkan maklumat harga, jenis kain dan saiz. 

Bayangkan inilah pendidikan awal dalam keluarga, sesama rakan dan masyarakat. Inilah tazkirah tanpa perlu berkata-kata. Tidak ada yang terasa! Semuanya semata-mata mesej desain yang menarik. 

Mari kita cipta kegilaan ini! Sejarah baru bermula. Tazkirah tanpa kata, terus mengikat jiwa.

Nantikan tazkirah cara baru yang segar dan menggembirakan jiwa. Sokongan Tuan dan Cik Puan melalui pesanan t-shirt ini memungkinkan ia berlaku. Insya Allah. Klik di sini bagi mendapatkan maklumat

Pengenalan T-Shirt Jom Solat di ILIM Besut

Terkini, ia telah dibentangkan di hadapan para pegawai kakitangan JAKIM dan pegawai agama di setiap majlis agama negeri seluruh negara. Sempena program kreativiti da'ie di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM) Besut, Trengganu.
-----

Siapakah manusia bernama Zamri Mohamad?

Zamri Mohamad merupakan penulis yang sedang mencapai penerbitan 21 buah buku pada tahun 2011. Dengan sasaran mengubah masyarakat secara total secara mesra syariah. 

Beliau melatih para penulis di bawah label beliau. Selain itu menggerakkan penghasilan peniaga tradisional yang berniaga di blog melalui formula Mulakan dengan Apa di Tangan. Juga membantu dalam aspek penulisan iklan jualan.

0 Respons:

 

Catatan Trainer Kursus Penulisan Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates