Jumaat, November 13, 2009

Menghargai pembaca buku terbitan PTS Publication (2)


Puan Ainul Hayati (kiri) adalah peserta dalam ceramah industri buku dan penulisan di Hotel Seri Malaysia, Mersing, Johor. Beliau di sini selama lima jam, mencatat setiap butir presentasi penyampai.

Ia dilakukan semata-mata mahu mendukung cita-cita anak buahnya berusia 17 tahun yang mahu menjadi penulis bebas sepenuh masa.

Anak buahnya tinggal di Kuala Lumpur.

Pertemuan ini menjadikan saya lebih berazam mendukung perjuangan mereka yang mahu menjadikan penulis bebas sebagai satu profesion.

Jika ramai seperti puan ini, pasti inilah kerjaya yang akan menjadi pilihan sebelum selepas keluar universiti.

Tuan Azhar sangat partisipatif dan memberi respon kepada setiap isi penyampaian selama lima jam program ini. Beliau merupakan salah seorang guru yang menggamatkan keadaan dewan seminar. Ketika ini saya menandatangani buku Tip Menjadi Penulis Bestseller yang dimilikinya. Klik di sini.


-----------

Zamri Mohamad adalah penulis 10 buah buku, jurulatih penulis bebas, perunding di Akademi Penulis dan jurulatih pemasaran perniagaan kecil di internet di kursusperniagaan.com dalam bidang penulisan iklan di internet. Sertai seminar, miliki buku dan ketahui lebih lanjut penulis buku di Malaysia di laman web rasmi.

0 Respons:

 

Catatan Trainer Kursus Penulisan Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates